Ett av flera trevliga besök av "Mr. GHOST", en trogen kund på Crazy Records sedan många år.. Vi på Crazy tackar och önskar varmt välkommen åter och stort lycka till med allt framöver!!

NYHETER...

Finbesök på Crazy, av självaste Lars Winnerbäck, i samband med nyponpriset..

Nu är det 2020 och vi kommer att köra på, men då detta nu för tiden mestadels (tyvärr) är en hobbyverksamhet och vi båda har andra jobb/sysselsättningar, så kan vi dessvärre inte hålla öppettiderna som vi skulle önska.. DET ÄR NUMERA (i första hand) ENDAST LÖRDAGS-ÖPPET (kl. 11-14). Ber om ursäkt, och överseende med detta, och vi hälsar alla gamla och nya kunder varmt välkomna, och önskar er en härlig samt rockig höst/vinter!

OBS! Ring (eller ännu hellre sms:a) om ni undrar över något ( Christer: 0709395115 ). För mer info, vänligen kolla meny-fliken "Kontakt & öppettider"!!  Kolla även gärna på Fb och vår facebook-grupp: "CRAZY RECORDS skivbörs. Vasavägen 13".. Ansök helst om medlemskap, då det är en sluten grupp. Där finns en del info. och där brukar de flesta eventuella "spontana" extraöppet-tillfällena att meddelas.

Crazy fyller 25 år 2020 och det ska firas!! Vi har bl.a. en hel del nedsatta priser, med massor av bra LP, CD och DVD från 10 kr./st. Välkommen in i butiken för mer koll på vårt firande!

Gå gärna in på Youtube och kika på vårt coola klipp med ljud från vår första radioreklam, för runt 25 år sedan, och lite bilder/videos från butiken.. Sök på "Crazy Records Reklamsnutt" och/eller "Christer Trubadur".

I övrigt är planen att jobba på så smått med några fler sidor. Bl.a. hade vi tänkt att ha en där vi går lite djupare vad gäller sortimentet... Metal/Hårdrock, Punk, Rock, Progg och liknande är väl dock det som gäller i första hand. Men mer info är, som sagt, på gång framöver...

Christer-trubadur ökar också på sidorna efterhand, nu finns bl.a. en sida med info om att en del av de egna låtarna nu (äntligen) igen finns ute på Spotify! Sök på: " Christer - Trubadur " (samma på You-tube, där det nu ligger en del nya, egna stillbilds-"videos"). Glöm heller inte sidan med kommande spelningar där mer info kommer... 🙂 

Under 2020 firar Christer 30 år som professionell trubadur och det ska självklart uppmärksammas vidare! Fredagen den 2/10 spelade/firade Christer på Palatset i Linköping, med en exklusiv och lång helkväll som startade kl. 18.30 och höll på till efter midnatt. Christer har ofta någon rolig och spännande spelning på G. För mer info, vänligen klicka på menyfliken och "Christers spelningar".. 

Backstage med GHOST på "hovet" i Stockholm, i samband med deras spelning där i april 2017..